banner1
Let’s Meet

Kom kennismaken met de salon en de producten van Extenso!

In deze behandeling beginnen we met een intake gesprek, hierin bespreken we uw wensen en verwachtingen. Daarna wordt uw huid optimaal gereinigd met een dubbele reiniging, gevolgd door een huidanalyse. Door een dieptereiniging worden dode huidcellen op effectieve wijze verwijderd van de huid. Na de volledige reiniging wordt er nog een verzorgend masker aangebracht. Als laatste stap wordt de huid heerlijk verzorgd met huidverzorging afgestemd op uw huidtype.

duur: ± 35 min.

Pure & Clean

Intensief reinigende behandeling.

De huid wordt door middel van een intensieve dubbele reiniging grondig gereinigd. Na de dieptereiniging wordt een reinigend masker aangebracht om de huid klaar te maken voor het verwijderen van de onzuiverheden. Hierna wordt de huid intensief verzorgd, de pH-waarde wordt hersteld door het gebruik van een lotion en daarna verzorgd met de huidverzorging afgestemd op uw huidtype. 

duur: ± 45 min. (uit te breiden met losse behandelingen zoals harsen/verven)

Relax & Nourish

Ultiem verzorgende en ontstressende behandeling voor totale ontspanning.

De behandeling start met een ontspannende, maar grondige dubbele reiniging om de huid te ontdoen van make-up, vet- en vuildeeltjes, gevolgd door een dieptereiniging. Onzuiverheden worden verwijderd. Daarna worden de wenkbrauwen gewaxt/geëpileerd. De behandeling gaat verder met een heerlijke ontspannende massage van het gelaat en decolleté, gevolgd door een verzorgend masker. De behandeling wordt afgesloten met huidverzorging afgestemd op uw huidtype.

(inclusief 1 of 2 deelbehandelingen)

duur: ± 65 min. (uit te breiden met losse behandelingen zoals harsen/verven

Total Repair

Uitgebreide, ontspannende behandeling met een huidverbeterende touch.

In deze uitgebreide behandeling wordt de huid optimaal gereinigd door de dubbele reiniging. Na de dieptereiniging worden de onzuiverheden verwijderd. Daarna is het tijd voor het Algae Peel off mask. Dit masker sluit de huid tijdelijk af, hierdoor worden werkstoffen beter opgenomen.  Na de ontspannende en stimulerende massage wordt de behandeling afgesloten met huidverzorging afgestemd op uw huidtype. 

Optioneel: ampul met actieve werkstoffen onder het masker, meerprijs van €5,-

duur: ± 80 min. (uit te breiden met losse behandelingen zoals harsen/verven)

Acne Treatment

Intensieve behandeling voor de onzuivere acne huid. Geadviseerd in kuurverband.

In deze behandeling starten we met een intakegesprek. De huid wordt grondig gereinigd met een dubbele reiniging. Na de dieptereiniging wordt de huid klaargemaakt voor het verwijderen van de onzuiverheden. De onzuiverheden worden verwijderd. Gevolgd door een huidverbeterende massage (indien de huid dit toelaat). De huid wordt verzorgd door middel van een masker. De behandeling wordt afgesloten met huidverzorging afgestemd op uw huidtype.

Optioneel: zuurbehandeling (chemische peeling), meerprijs van €12,50

duur: ± 90 min.

Time Reverse

Een behandeling met als doel het verminderen en voorkomen van zichtbare, fijne lijntjes en rimpels. Geadviseerd in kuurverband.

De huid wordt gereinigd met een dubbele reiniging, de tweede reiniging is in combinatie met de facials cups (cupping stimuleert de doorbloeding en het opnamevermogen van de huid). Na de dieptereiniging worden de onzuiverheden verwijderd. Geniet daarna van een huidverbeterende massage. De huid wordt verzorgd met een masker en de behandeling wordt afgesloten met huidverzorging afgestemd op uw huidtype.

Optioneel: zuurbehandeling (chemische peeling), meerprijs van €12,50

duur: ± 85 min. (uit te breiden met losse behandelingen zoals harsen/verven)

Plumping Facial

Plump it up!

Reset jouw huid met de verstevigende Plumping Facial. Deze huidverbeterende behandeling lift de contouren van je gezicht, vermindert fijne lijntjes en rimpels en geeft een gezonde glow. De intensieve reinigings-technieken ontdoen je huid van doffe, dode huidcellen, stimuleren celvernieuwing en bereiden haar voor op een full face work-out.

Tijdens de Plumping & Buccal Massage wordt het spierweefsel van de hals, onderkaken en wangen geactiveerd met als resultaat een stevige, goed doorbloedde huid met volume. De buccal massage is een waarbij de spieren van de wangen, kin en kaak met handschoenen van binnenuit worden gemasseerd. 

Zet deze work-out thuis door met een 5-daagse ampullenkuur afgestemd op jouw huidtype. Na afloop van de Plumping Facial Treatment kun je deze met ruim 10% korting aanschaffen.

duur: ± 90 min.

Beauty arrangement

2,5 uur relaxen met een lichaam- en gezichtsbehandeling! 

Geniet van een heerlijke lichaamsbehandeling startende met een rugpakking en een massage van de achterkant van de benen. Gevolgd door een ontspannende rugmassage.

De behandeling gaat verder met een gezichtsbehandeling waarbij de huid grondig wordt gereinigd, een dieptereiniging om de dode huidcellen te verwijderen. Een masker van witte klei is een voorbereiding op de heerlijke massage van het gelaat, hals en decolleté, waarna deze over zal gaan in een hoofdmassage.

Er wordt een actieve werkstof aan gebracht onder het algae peel off masker. De behandeling wordt afgesloten met dagverzorging afgestemd op uw huidtype.

duur: ± 150 min.

Fruitzuurpeeling

Huidverbeterende behandeling.

Grondige dubbele reiniging gevolgd door een dieptereiniging, waardoor de onzuiverheden daarna beter kunnen worden verwijderd. 

Daarna volgt de fruitzuurpeeling, deze wordt afgesloten met een peel off masker en een dagverzorging met SPF.

De fruitzuurpeeling wordt geadviseerd in kuurverband! Hoeveel behandelingen er nodig gaan zijn bespreken we samen in een intake gesprek. Bij het afnemen van een kuur ontvang je 15% korting OF een gratis Skin Recover Shield.

duur: ± 50 min.

Time out for Men

Een complete gezichtsbehandeling afgestemd op de mannenhuid. 

Grondige dubbele reiniging gevolgd door een dieptereiniging. Een reinigend masker reinigt de huid extra diep, waardoor de onzuiverheden daarna beter kunnen worden verwijderd. 

Indien nodig worden wenkbrauwharen geknipt en kan er worden geëpileerd. Geniet daarna van een ontspannende gezichtsmassage. De huid wordt verzorgd met een masker en de behandeling wordt afgesloten met huidverzorging afgestemd op uw huidtype.

duur: ± 75 min.