Bellabaci Cupping

Bellabaci massage

‘Een langzame en ontspannen massage met gebruik van de Bellabaci cups die ervoor zorgt dat het lichaam zichzelf ontgift, gecombineerd met deep tissue, om ultieme genezing te bereiken in een korte tijd.’

Op wat werkt de massage?

De cuppingmassage werkt op huid, spieren, gewrichten, spijsverteringsorganen, zenuwstelsel en lymfe. De cups worden gebruikt om gifstoffen van de spieren vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken en de bloedsomloop te verbeteren.

Wat kunnen we behandelen met de massage?

Bloedsomloop: vermindering van stagnatie, verbetering van de lymfecirculatie, verminderen van cellulose, verbeteren van trage circulatie.

Spier-skelet: pijn verlichtend, vermindering van ontstekingen, verwijderen van gifstoffen uit de spieren, bereiken van diepe spierweefsels, verbetering van de beweging, stretcht spieren en bindweefsel, maakt verklevingen los.

De huid: anti-aging van binnenuit, verstevigt, verbeteren en verzachten van littekenweefsel, verzacht striae en verbetert huidtextuur, verbetert opname werkstoffen.

Zenuwstelsel: hoofdpijn, migraine, voorziet zenuwcellen van zuurstof en voedingsstoffen.

Te behandelen zones

Benen, billen, buik, armen, rug, gelaat

Prijzen en behandeling

Voorafgaand aan de behandeling zullen we samen bespreken wat er behandeld gaat worden, vanuit hier gaan we kijken hoeveel behandelingen er nodig gaan zijn.

Losse behandelingen:
30 min. €30,-
45 min. €45,-
60 min. €65,-

Kuur: 7 + 1 gratis (incl. cuppingsset voor thuis)